Login
powrót do wyszukiwania/listy wyników
Obiekt nr 899950

Studio dla maks. 0 osoby
Saint-Gilles, Langwedocja-Roussillon, (Langwedocja), Francja

To studio nie jest obecnie oferowane do rezerwacji. Poszukajcie Państwo zamiast tego alternatywy w Saint-Gilles, w Langwedocji-Roussillon lub we Francji.
  • Inne domy wakacyjne
  • Państwa miejscowość
  • Inne miejscowości
To tudio położone jest w Saint-Gilles. Ta miejscowość jest pokazana na mapie. Dokładne położenie tego miejsca noclegowego nie jest pokazane z powodów dyskrecji. Dokładny adres otrzymacie Państwo z dokumentami podróży.
Dla tego obiektu nie podano żadnego opisu.
* O ile inaczej nie zaznaczono inaczej, obiekt ten nie jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

Ogólne warunki umowy oferenta

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider Novasol AS .

25% ceny najmu przy anulacji do 70 dnia przed przyjazdem
90% ceny najmu przy anulacji do 1 dnia przed przyjazdem
90% ceny najmu przy anulowaniu w dniu przyjazdu
Koszty anulowania wynoszą najmniej EUR 95.

.

To napisali klienci dla tego studio 

  • 3,0 z 5
    Klient-atraveo napisał
    dnia 16.05.2016 po niderlandzku, termin podróży: kwiecień 2016

    „Het huis is gunstig gelegen in rustig gebied. Het huis biedt volop privacy en een zeer mooi zwembad, dat echter in deze tijd van het jaar nog wel erg koud was (15 gr. Celsius). Ook 5 badkamers is een pre, evenals de mooie slaapkamers, die in het algemeen met voldoende kastruimte waren uitgerust. Wat jammer was, is dat het huis matig uitgerust was en niet goed schoon.
    Er waren niet voldoende borden/bekers om 2x te kunnen eten/drinken, zonder eerst de vaatwasser aan te zetten. Het bestek viel grotendeels uit elkaar. Wij hebben zelf een goed broodmes (met stokbrood onmisbaar) en scherpe vleesmessen gekocht evenals 6 extra wijnglazen en 10 extra limonadeglazen. We hebben zelf eerst de badkamers opnieuw uitgesopt (de haren, etc. verwijderd), de ramen gelapt (we konden er niet goed doorheen kijken) wel triest als je gewoon 156 euro schoonmaakkosten moet betalen. Ook sommige besteklades waren niet schoon en als laatste troffen we nog champignons aan op de bbq van de vorige gebruikers van het appartement. Ik heb evt. nog foto's om een en ander te laten zien. Ondanks dit alles hebben wij een perfecte tijd gehad in het huis. Nadat het schoon was gemaakt en de uitrusting aangevuld, hebben wij hier een prima vakantie gehad.” „Het huis is gunstig gelegen in rustig gebied. Het huis biedt volop privacy en een zeer mooi zwembad, dat echter in deze tijd van het jaar nog wel erg koud was (15 gr. Celsius). Ook 5 badkamers is een pre, evenals de mooie slaapkamers, die in het algemeen met voldoende kastruimte waren uitgerust. Wat jammer was, is dat het huis matig uitgerust was en niet goed schoon.
    Er waren niet voldoende borden/bekers om 2x te kunnen eten/drinken, zonder eerst de vaatwasser aan te zetten. Het bestek viel grotendeels uit elkaar. Wij hebben zelf een goed broodmes (met stokbrood onmisbaar) en scherpe vleesmessen gekocht evenals 6 extra wijnglazen en 10 extra limonadeglazen. We hebben zelf eerst de badkamers opnieuw uitgesopt (de haren, etc. verwijderd), de ramen gelapt (we konden er niet goed doorheen kijken) wel triest als je gewoon 156 euro schoonmaakkosten moet betalen. Ook sommige besteklades waren niet schoon en als laatste troffen we nog champignons aan op de bbq van de vorige gebruikers van het appartement. Ik heb evt. nog foto's om een en ander te laten zien. Ondanks dit alles hebben wij een perfecte tijd gehad in het huis. Nadat het schoon was gemaakt en de uitrusting aangevuld, hebben wij hier een prima vakantie gehad.” Komentarz od atraveo: Ocenę przesłaliśmy oferentowi w celu kontroli jakości.

  • 5,0 z 5
    Klient atraveo Simon napisał
    dnia 26.09.2015 po francusku, termin podróży: wrzesień 2015

    „Une très grande villa avec peu de mobilier. On est obligé de transférer la vaisselle de l'étage au rez de chaussée. Il n'en a suffisant pour prendre déjeuner à la piscine et diner à l'étage. Il n'y a pas de rangement suffisant dans certaines chambres. Un propreté pas nickel mais en gros ça va.”