Login
powrót do wyszukiwania/listy wyników
Obiekt nr 669303

Studio dla maks. 2 osoby
Tarragona, Costa Dorada, Hiszpania

To studio nie jest obecnie oferowane do rezerwacji. Poszukajcie Państwo zamiast tego alternatywy w Tarragona, na Costa Dorada lub w Hiszpanii.
  • Inne domy wakacyjne
  • Państwa miejscowość
  • Inne miejscowości
To tudio położone jest w Tarragona. Ta miejscowość jest pokazana na mapie. Dokładne położenie tego miejsca noclegowego nie jest pokazane z powodów dyskrecji. Dokładny adres otrzymacie Państwo z dokumentami podróży.




Informacje dot. noclegu (2020)
   - Izolacja caloroczna.
   - Koncepty: Dom dla niepalacych
   - Kuchenka mikrofalowa: Mikrofalówka z piekarnikiem
   - Kuchenka: Plyta elektryczna
   - Kuchnia: ciepla i zimna woda
   - Lodówka: Lodowka.
   - Materialy budowlane: Material budowlany: Kamien
   - Ogrzewanie elektryczne.
   - Okap kuchenny
   - Rejestracja: Licencje
   - Rózne wyposazenie wewn.: Klimatyzacja
   - Telefon do rozmow przych.
   - Toaleta: WC: ciepla/zimna woda.
   - Tv: 1 TV
   - Typ domu: Mieszkanie
   - W poblizu: Pole golfowe
   - Zamrazarka: Zamrazalnik

Numer licencyjny do celów wynajmu turystycznego : HUTT/000640


HUTT/000640
* O ile inaczej nie zaznaczono inaczej, obiekt ten nie jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

Ogólne warunki umowy oferenta

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider Novasol AS .

25% ceny najmu przy anulacji do 70 dnia przed przyjazdem
90% ceny najmu przy anulacji do 1 dnia przed przyjazdem
90% ceny najmu przy anulowaniu w dniu przyjazdu
Koszty anulowania wynoszą najmniej EUR 95.

.

To napisali klienci dla tego studio 

  • 1,0 z 5
    Klient-atraveo napisał
    dnia 07.02.2018 po niderlandzku, termin podróży: styczeń 2018

    „Het appartement op de derde verdieping zonder lift (54 treden)is oud en versleten. De keukenbenodigdheden waren niet alleen oud maar onvolledig. De kookpot was in de binnenkant verroest en het aluminium steelpannetje was ook versleten, een bodem die de kookplaat slechts met een kleine ring raakte, dus lang wachten voor iets warm werd. Ook de kookpot had een bolle bodem. Na gesprek kreeg ik er een nieuwe ijzeren steelpan bij. 2 braadpannen waren niet te gebruiken wegen bolstaande bodem. In het midden kan men iets bakken terwijl de rest bijna koud blijft. Slechts na vraag 2 schotels voor de microgolfoven die wel ZEER oud is en waarvan de draaischotel niet meer draaide. Dit is zelfs gevaarlijk indien men het niet gemerkt heeft. Resultaat 2 minuten op halve kracht, dan schotel een kwart draaien, terug twee minuten enz. tot het eten warm genoeg was. De verwarming is een toestelletje aan het plafond en werkte amper( 16 °). Na vraag een bijkomend vuurtje gekregen. 1 ronde plastiek koffielepeltje van CROCC (ja de schoenen).enz...” „Het appartement op de derde verdieping zonder lift (54 treden)is oud en versleten. De keukenbenodigdheden waren niet alleen oud maar onvolledig. De kookpot was in de binnenkant verroest en het aluminium steelpannetje was ook versleten, een bodem die de kookplaat slechts met een kleine ring raakte, dus lang wachten voor iets warm werd. Ook de kookpot had een bolle bodem. Na gesprek kreeg ik er een nieuwe ijzeren steelpan bij. 2 braadpannen waren niet te gebruiken wegen bolstaande bodem. In het midden kan men iets bakken terwijl de rest bijna koud blijft. Slechts na vraag 2 schotels voor de microgolfoven die wel ZEER oud is en waarvan de draaischotel niet meer draaide. Dit is zelfs gevaarlijk indien men het niet gemerkt heeft. Resultaat 2 minuten op halve kracht, dan schotel een kwart draaien, terug twee minuten enz. tot het eten warm genoeg was. De verwarming is een toestelletje aan het plafond en werkte amper( 16 °). Na vraag een bijkomend vuurtje gekregen. 1 ronde plastiek koffielepeltje van CROCC (ja de schoenen).enz...” Komentarz od atraveo: Ocenę przesłaliśmy oferentowi w celu kontroli jakości.

  • 1,0 z 5
    Klient-atraveo napisał
    dnia 07.02.2018 po niderlandzku, termin podróży: styczeń 2018

    „Ik wens toch nog even bij mijn voorgaand verslag te vermelden dat , na de manager er bij geroepen te hebben, deze de CROCC-lepel heeft meegenomen en 4 koffielepeltjes en 6 theeglazen heeft laten bezorgen samen met die nieuwe kookpan. De werkman die het bijkomend vuur heeft gebracht heb ik ook gewezen op de waterkraan die gewoon los staat op de spoelbak en waarvan het zeefje op de kraan volledig verkalkt is zodat het water er langs de zijkanten uitspuit. (Dus ook het hete water).” „Ik wens toch nog even bij mijn voorgaand verslag te vermelden dat , na de manager er bij geroepen te hebben, deze de CROCC-lepel heeft meegenomen en 4 koffielepeltjes en 6 theeglazen heeft laten bezorgen samen met die nieuwe kookpan. De werkman die het bijkomend vuur heeft gebracht heb ik ook gewezen op de waterkraan die gewoon los staat op de spoelbak en waarvan het zeefje op de kraan volledig verkalkt is zodat het water er langs de zijkanten uitspuit. (Dus ook het hete water).” Komentarz od atraveo: Ocenę przesłaliśmy oferentowi w celu kontroli jakości.