Login
powrót do wyszukiwania/listy wyników
Obiekt nr 372782

Studio dla maks. 0 osoby
Le Beausset, Lazurowe Wybrzeże, (Var), Francja

To studio nie jest obecnie oferowane do rezerwacji. Poszukajcie Państwo zamiast tego alternatywy w Le Beausset, w regionie Prowansji-Alpy-Lazurowe WYbrzeże lub we Francji.
  • Inne domy wakacyjne
  • Państwa miejscowość
  • Inne miejscowości
To tudio położone jest w Le Beausset. Ta miejscowość jest pokazana na mapie. Dokładne położenie tego miejsca noclegowego nie jest pokazane z powodów dyskrecji. Dokładny adres otrzymacie Państwo z dokumentami podróży.
Dla tego obiektu nie podano żadnego opisu.
* O ile inaczej nie zaznaczono inaczej, obiekt ten nie jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

Ogólne warunki umowy oferenta

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider HHD AG | Interhome .

10% ceny najmu przy anulacji do 43 dnia przed przyjazdem
50% ceny najmu przy anulacji do 29 dnia przed przyjazdem
80% ceny najmu przy anulacji do 2 dnia przed przyjazdem
100% ceny najmu przy anulowaniu w dniu przyjazdu

.

To napisali klienci dla tego studio 

  • 4,0 z 5
    Klient-atraveo napisał
    dnia 03.08.2016 po niderlandzku, termin podróży: lipiec 2016

    „Sterke punten:
    - Zeer aangename omgeving
    - Vanuit het huis mooie wandeling naar het dorp Le Beausset als je goed te been bent
    - Prachtig groot zwembad, proper en netjes onderhouden
    - Leuke tuin, buren zitten ver genoeg zodat je echt anoniem zit hier (wat wij apprecieerden), maar toch voldoende in de buurt zodat je je niet eenzaam voelde. Tuin geeft ook een aangename Provençaalse sfeer.
    - Leuke en goedwerkende jacuzzi in 1 badkamer. 1 badkamer is erg leuk en mooi, gecombineerd met daarnaast een gezellige slaapkamer. De andere kamers zijn hier verder vandaan en zijn minder aangenaam. Idem voor de 2 e badkamer die echt wel verouderd is en eerder onaangenaam is.
    - Als je hiernaartoe gaat, vooral met de bedoeling om buiten bij het zwembad, in de tuin of in de omgeving te zijn of weg te zijn dan is dit zeer goed geschikt.

    Aandachtspunten:
    - De buren schuin aan de overkant hebben loslopende honden die je soms serieus schuimbekkend achterna zitten als je gewoon op de openbare weg wandelt
    - Bij aankomst stonk het huis enorm en was eerder vuil te noemen
    - Keukenmateriaal was echt vuil, de etensresten hingen er nog in. Vermoedelijk van vorige huurders, maar dit wordt dan tussendoor niet gecheckt.
    - In de wasplaats hing een doordringende rotte geur, het heeft ons 4 dagen gekost om te ontdekken dat voorgangers blijkbaar de wasmand als vuilbak hadden aanzien en deze ook niet leeggemaakt hadden.
    - De onderlakens waarop je je eigen lakens legt hadden wel een propere hoes, maar als je die hoes opheft waren de lakens daaronder ook eerder vuil.
    - Badkamermeubels waren wel proper gepoetst, keukenmeubels zelf ook! De vloer doorheen het huis is een mooie franse vloer echter werd die naar ons oordelen ook niet tussen 2 verhuurbeurten in geschrobd. Sterker nog: leek al een hele tijd niet geschrobt.”