Login
powrót do wyszukiwania/listy wyników
Obiekt nr 284363

Dom wakacyjny dla maks. 10 osób
Flaine, Auvergne-Rhône-Alpes, (Hochsavoyen), Francja

Ten dom wakacyjny nie jest obecnie oferowany do rezerwacji. Poszukajcie Państwo zamiast tego alternatywy w Flaine, w Alpach Francuskich lub we Francji.
  • Inne domy wakacyjne
  • Państwa miejscowość
  • Inne miejscowości
Ten dom wakacyjny położony jest w Flaine. Ta miejscowość jest pokazana na mapie. Dokładne położenie tego miejsca noclegowego nie jest pokazane z powodów dyskrecji. Dokładny adres otrzymacie Państwo z dokumentami podróży.
Dla tego obiektu nie podano żadnego opisu.
* O ile inaczej nie zaznaczono inaczej, obiekt ten nie jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

Ogólne warunki umowy oferenta

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider HHD GmbH | InterChalet .

10% ceny najmu przy anulacji do 43 dnia przed przyjazdem
50% ceny najmu przy anulacji do 29 dnia przed przyjazdem
80% ceny najmu przy anulacji do 2 dnia przed przyjazdem
100% ceny najmu przy anulacji do 1 dnia przed przyjazdem
100% ceny najmu przy anulowaniu w dniu przyjazdu

.

To napisali klienci do tego domu wakacyjnego 

  • 5,0 z 5
    Klient atraveo I. Huijbers napisał
    dnia 13.03.2016 po niderlandzku, termin podróży: marzec 2016

    „Ons gezin heeft het prima naar onze zin gehad in het chalet in Flaine. Mijn man en ik en de kinderen plus kleinkinderen hebben genoten! Mede door het ongelooflijk pak sneeuw wat is gevallen en door het prachtige weer wat we daarna kado gekregen, hebben we een topweek gehad!
    Atraveo, bedankt voor het aanbieden van het bezitten van een eigen chalet voor 1 week!
    Hierbij onze beoordeling en tips:
    De accommodatie is in principe van alle gemakken voorzien. De bedden waren goed. De locatie was prachtig, met name het uitzicht vanuit het chalet. De prijs is voldoende, niet te duur. Wij waren met 6 volwassenen en 2 kinderen en hadden voldoende ruimte. Echter 10 personen d.w.z. 10 volwassenen in het chalet is aan de krappe kant.
    Wij hadden gerekend op (zoals in de beschrijving vermeld stond) een wasmachine plus droger, echter deze waren niet in dit chalet aanwezig. De garage is beschikbaar voor 1 auto, de deur was kapot, dit hebben wij doorgegeven aan de receptie en deze werd de volgende dag gerepareerd. Lakenpakket en handdoekenpakket kregen we mee bij de receptie. Tevens kan je bij de receptie (het rode chalet) skies enz. huren en er is een restaurantje, je kan er een pizza halen.
    1 dag van tevoren moet je je croissantjes en stokbrood bestellen op het nummer van je chalet. De volgende morgen ophalen bij het kleine winkeltje vanaf 8 uur. Het personeel van de receptie is behulpzaam, gaan problemen mee.”