Login
powrót do wyszukiwania/listy wyników
Obiekt nr 1294685

Studio dla maks. 4 osoby
Rzym – Aurelia, Rzym i okolice, (Rzym), Włochy

To studio nie jest obecnie oferowane do rezerwacji. Poszukajcie Państwo zamiast tego alternatywy w Rzym – Aurelia, w Lacjum lub we Włoszech.
  • Inne domy wakacyjne
  • Państwa miejscowość
  • Inne miejscowości
To tudio położone jest w Rzym – Aurelia. Ta miejscowość jest pokazana na mapie. Dokładne położenie tego miejsca noclegowego nie jest pokazane z powodów dyskrecji. Dokładny adres otrzymacie Państwo z dokumentami podróży.
Piękny apartament w XV-wiecznym budynku w pobliżu Villa Pamphili, w pobliżu największego parku publicznego w centrum Rzymu, 3 km od San Pietro. Apartament składa się z salonu z aneksem kuchennym (240 cm wysokości) i sypialni na piętrze (230 cm wysokości - dostęp drewnianymi schodami) z łazienką i WC. Idealne miejsce do odwiedzenia Rzymu bez konieczności rezygnacji z ciszy i spokoju. Przed apartamentem znajduje się mały teren ze stołem i 2 krzesłami - tutaj można odpocząć i cieszyć się zachodem słońca. Samochód można zaparkować na zarezerwowanym miejscu. Tuż za apartamentem znajduje się bezpośredni dostęp do Villa Pamphili. Pieszo można łatwo dotrzeć na piękny taras Gianicolo, Trastevere i do Watykanu (3 km); Castel Sant'Angelo i Piazza Navona (4 km). Dla tych, którzy wolą podróżować komunikacją miejską: 400 m do przystanku autobusowym Gregorio VII / Villa Carpegna do San Pietro i Muzeów Watykańskich kilka przystanków; 700 m przystanek autobusowy Cornelia do Watykanu 4 przystanki, Piazza di Spagna (7 przystanków) lub Koloseum (12 przystanków z przesiadką).

Informacje dot. noclegu:
   - Wlasiciel w tym samym budynku
   - Sypialnia bez drzwi
   - Espresso: Kawiarka wloska
   - Izolacja caloroczna.
   - Koncepty: Dom dla niepalacych, Internet, Miasto sztuki
   - Koszty dodatkowo platne: Oplata za energie oddzielnie
   - Kuchenka mikrofalowa.
   - Kuchenka: Plyta elektryczna
   - Kuchnia: Minikuchnia; ciepla/zimna woda
   - Lodówka: Lodowka.
   - Materialy budowlane: Material budowlany: Kamien
   - Meble ogrodowe.
   - Odlegtosc od lotniska: FCO
   - Parking: Bezplatny parking na dzialce
   - Pietro: Parter i 1. pietro
   - Prosimy zwrocic uwage: Wlasiciel w tym samym budynku, Sypialnia bez drzwi
   - Rózne wyposazenie wewn.: W pelni klimatyzowany
   - Tv: 1 TV
   - Typ domu: Mieszkanie
   - Urzadzenia elektryczne: Internet Wi-Fi
* O ile inaczej nie zaznaczono inaczej, obiekt ten nie jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

Ogólne warunki umowy oferenta

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider Novasol AS .

25% ceny najmu przy anulacji do 70 dnia przed przyjazdem
90% ceny najmu przy anulacji do 1 dnia przed przyjazdem
90% ceny najmu przy anulowaniu w dniu przyjazdu
Koszty anulowania wynoszą najmniej EUR 95.

.

To napisali klienci dla tego studio 

  • 3,0 z 5
    Klient-atraveo napisaö
    dnia 02.01.2019 po czesku

    „Majitel má drzost nabízet tento apartmán v zimě, kdy nedoléhají dveře do kuchyně, žádná předsíň neexistuje, čili dovnitř vesele proudí studený vzduch, kdy je v noci venku kolem nuly. V kuchyni je pohovka, která představovala čtvrtou postel Topení tam bylo, ale foukalo jen do ložnice bez dveří. Druhý syn spal tedy s námi nahoře na podlaze kam jsme naskládali přikrývky, které jsme našli ve skříni. Špatně taky funguje elektřina, pokud se varná deska nastavila na nejvyšší výkon, elektřina vypadne, stejně tak pokud někdo vařil a druhý pustil mikrovlnnou troubu. Nad čistotou lze přimhouřit oko, věděli jsme, že nemůžeme očekávat luxus, dala bych tak 3 z pěti bodů. Velký průduch ve dveřích mám nafocený, jestli máte zájem. Žijeme v normálním domě a spaní pod mostem nemáme natrénované. Snažili jsme se být co nejvíce venku a na apartmán jsme se netěšili.” „Majitel má drzost nabízet tento apartmán v zimě, kdy nedoléhají dveře do kuchyně, žádná předsíň neexistuje, čili dovnitř vesele proudí studený vzduch, kdy je v noci venku kolem nuly. V kuchyni je pohovka, která představovala čtvrtou postel Topení tam bylo, ale foukalo jen do ložnice bez dveří. Druhý syn spal tedy s námi nahoře na podlaze kam jsme naskládali přikrývky, které jsme našli ve skříni. Špatně taky funguje elektřina, pokud se varná deska nastavila na nejvyšší výkon, elektřina vypadne, stejně tak pokud někdo vařil a druhý pustil mikrovlnnou troubu. Nad čistotou lze přimhouřit oko, věděli jsme, že nemůžeme očekávat luxus, dala bych tak 3 z pěti bodů. Velký průduch ve dveřích mám nafocený, jestli máte zájem. Žijeme v normálním domě a spaní pod mostem nemáme natrénované. Snažili jsme se být co nejvíce venku a na apartmán jsme se netěšili.” Komentarz od atraveo: Ocenę przesłaliśmy oferentowi w celu kontroli jakości.