Login
powrót do wyszukiwania/listy wyników
Obiekt nr 1283844

Dom wakacyjny dla maks. 10 osób
Germignaga, Jezioro Maggiore, (Wschodni brzeg jeziora Maggiore), Włochy

Ten dom wakacyjny nie jest obecnie oferowany do rezerwacji. Poszukajcie Państwo zamiast tego alternatywy w Germignaga, nad jeziorem Maggiore lub we Włoszech.
  • Inne domy wakacyjne
  • Państwa miejscowość
  • Inne miejscowości
Ten dom wakacyjny położony jest w Germignaga. Ta miejscowość jest pokazana na mapie. Dokładne położenie tego miejsca noclegowego nie jest pokazane z powodów dyskrecji. Dokładny adres otrzymacie Państwo z dokumentami podróży.
Dla tego obiektu nie podano żadnego opisu.
* O ile inaczej nie zaznaczono inaczej, obiekt ten nie jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

Ogólne warunki umowy oferenta

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider HHD GmbH | InterChalet .

10% ceny najmu przy anulacji do 43 dnia przed przyjazdem
50% ceny najmu przy anulacji do 29 dnia przed przyjazdem
80% ceny najmu przy anulacji do 2 dnia przed przyjazdem
100% ceny najmu przy anulacji do 1 dnia przed przyjazdem
100% ceny najmu przy anulowaniu w dniu przyjazdu

.

To napisali klienci do tego domu wakacyjnego 

  • 2,0 z 5
    Klient atraveo Helle napisał
    dnia 10.09.2017 po duńsku, termin podróży: wrzesień 2017

    „Huset var dejligt stort med god rumfordeling. Godt stor køkkenalrum, med plads til at vi kunne sidde og spise alle 10. God stor indhegnet have, så hund og børn kunne løbe frit. Lå i udkanten af byen, og uden udsigt, men med sti til byen, som kunne kunne nås på gåben på 10 min. Desværre var standen af huset forfaldent og det trængte til en grundig rengøring. Både hovedhuset og annexet lugtede fugtigt og der var skimmelsvamp på flere vægge. Fryser virkede men kunne ikke lukke pga. en manglende gummiliste. Der manglede manualer på bl.a. vaskemaskine, varmesystem, opvaskemaskine mm. Græsplænen var knæhøjt og trængte til at blive stået. Spabad virkede ikke. Der manglede elpærer i mange rum. I hovedhuset var der to badeværelser men ingen brusebad. I annexet var der brusebad men dørene til brusenichen var defekte og kunne ikke lukkes. Dørkamen faldt af ind til det ene toilet. Knap til skyl faldt af på det samme badeværelse. Rigtigt ærgerligt at huset var i så dårlig stand, da det havde potientiale til at være et rigtigt dejligt feriehus. Vi mener ikke at prisen står mål med kvaliteten af huset.” „Huset var dejligt stort med god rumfordeling. Godt stor køkkenalrum, med plads til at vi kunne sidde og spise alle 10. God stor indhegnet have, så hund og børn kunne løbe frit. Lå i udkanten af byen, og uden udsigt, men med sti til byen, som kunne kunne nås på gåben på 10 min. Desværre var standen af huset forfaldent og det trængte til en grundig rengøring. Både hovedhuset og annexet lugtede fugtigt og der var skimmelsvamp på flere vægge. Fryser virkede men kunne ikke lukke pga. en manglende gummiliste. Der manglede manualer på bl.a. vaskemaskine, varmesystem, opvaskemaskine mm. Græsplænen var knæhøjt og trængte til at blive stået. Spabad virkede ikke. Der manglede elpærer i mange rum. I hovedhuset var der to badeværelser men ingen brusebad. I annexet var der brusebad men dørene til brusenichen var defekte og kunne ikke lukkes. Dørkamen faldt af ind til det ene toilet. Knap til skyl faldt af på det samme badeværelse. Rigtigt ærgerligt at huset var i så dårlig stand, da det havde potientiale til at være et rigtigt dejligt feriehus. Vi mener ikke at prisen står mål med kvaliteten af huset.” Komentarz od atraveo: Ocenę przesłaliśmy oferentowi w celu kontroli jakości.