Login
Tornare alla ricerca/all'elenco risultati
Alloggio nr. 777662

Villa per max. 4 persone
Fermanville, Normandia, (Val de Saire), Francia

Questa villa non è al momento disponibile in prenotazione. Cercate invece delle alternative in Fermanville, in Normandia o in Francia.
  • Altre case vacanza
  • La Sua località
  • Altre località
La villa si trova in Fermanville. La località viene indicata sulla cartina. La posizione esatta dell'alloggio non viene indicata per motivi di discrezionalità. Riceverà però l'indirizzo esatto con i documenti di viaggio.
Non è disponibile alcuna descrizione su questo alloggio
* Se non indicato diversamente, l'alloggio non è privo di barriere architettoniche.

Condizioni generali di contratto del locatore

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider Belvilla AG .


.

Alcuni clienti hanno scritto questo sulla villa 

  • 3,0 su 5
    Un cliente atraveo ha scritto
    il 02/07/2012 in olandese, periodo del viaggio: giugno 2012

    «Het huis ligt op een heuvel met spectaculair uitzicht op zee. Om het huis te bereiken moet je een aanzienlijke hoeveelheid treden beklimmen (niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn). De auto kan niet bij het huis geparkeerd worden. De inrichting is gezellig (TV is niet aangesloten). Het huis was schoon, maar de keuken+keukeninhoud had wel degelijk schoner afgeleverd kunnen worden. Het huis is geschikt voor 2 volwassenen en eventueel 2 kinderen. Een klein stukje verder heuvel op is een natuurgebied waar je kan wandelen en een bezoekje kan brengen aan de loslopende geiten. De eigenaar is erg vriendelijk.» «Het huis ligt op een heuvel met spectaculair uitzicht op zee. Om het huis te bereiken moet je een aanzienlijke hoeveelheid treden beklimmen (niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn). De auto kan niet bij het huis geparkeerd worden. De inrichting is gezellig (TV is niet aangesloten). Het huis was schoon, maar de keuken+keukeninhoud had wel degelijk schoner afgeleverd kunnen worden. Het huis is geschikt voor 2 volwassenen en eventueel 2 kinderen. Een klein stukje verder heuvel op is een natuurgebied waar je kan wandelen en een bezoekje kan brengen aan de loslopende geiten. De eigenaar is erg vriendelijk.» Commento dal atraveo: Abbiamo inoltrato la recensione all'ufficio controllo qualità del Tour Operator.