Login
Tornare alla ricerca/all'elenco risultati
Alloggio nr. 609361

Monolocale per max. 0 persone
Ojén, Spanien Festland, (Costa del Sol), Spagna

Questo monolocale non è al momento disponibile in prenotazione. Cercate invece delle alternative in Ojén, in Andalusia o in Spagna.
  • Altre case vacanza
  • La Sua località
  • Altre località
Il monolocale si trova in Ojén. La località viene indicata sulla cartina. La posizione esatta dell'alloggio non viene indicata per motivi di discrezionalità. Riceverà però l'indirizzo esatto con i documenti di viaggio.
Non è disponibile alcuna descrizione su questo alloggio
* Se non indicato diversamente, l'alloggio non è privo di barriere architettoniche.

Condizioni generali di contratto del locatore

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider Novasol AS .

25% del prezzo d'affitto in caso di annullamento fino al 70° giorno prima dell'inizio del soggiorno
90% del prezzo d'affitto in caso di annullamento fino al giorno prima dell'inizio del soggiorno
90% del prezzo d'affitto in caso di annullamento nel giorno di partenza
Importo minimo EUR 95

.

Alcuni clienti hanno scritto questo sul monolocale 

  • 3,0 su 5
    Un cliente atraveo ha scritto
    il 26/07/2014 in olandese, periodo del viaggio: luglio 2014

    «faciliteiten erg beperkt, de ligging is prima. Het appartement was niet schoon te noemen, we moesten zelf eerst nog schoonmaaktwerkzaamheden doen evenals het feit dat het bestek niet schoon aanwezig was en waarover de eigenaresse is geïnformeerd maar zij heeft daarop niet gereageerd. Ook meerdere gebreken in het appartement omdat zaken gewoon niet hersteld zijn (kraan in de eenpersoons badkamer was niet te gebruiken omdat de hendel er los op zat, toiletbril lag los en de onderdorpel van het aanrecht viel steeds naar beneden als je de afwasmachine opende of sloot. Ook lekkages bij beide douches.
    Ook is de eigenaresse niet ingegaan op de mededeling dat wij de volgende dag vroeg moesten vertrekken naar het vliegveld van Malage. Niets gehoord. Zij had de borg laten niet geïnd en wij zijn zonder nadere inspectie afgereisd. Het appartement was op een mooie ligging.» «faciliteiten erg beperkt, de ligging is prima. Het appartement was niet schoon te noemen, we moesten zelf eerst nog schoonmaaktwerkzaamheden doen evenals het feit dat het bestek niet schoon aanwezig was en waarover de eigenaresse is geïnformeerd maar zij heeft daarop niet gereageerd. Ook meerdere gebreken in het appartement omdat zaken gewoon niet hersteld zijn (kraan in de eenpersoons badkamer was niet te gebruiken omdat de hendel er los op zat, toiletbril lag los en de onderdorpel van het aanrecht viel steeds naar beneden als je de afwasmachine opende of sloot. Ook lekkages bij beide douches.
    Ook is de eigenaresse niet ingegaan op de mededeling dat wij de volgende dag vroeg moesten vertrekken naar het vliegveld van Malage. Niets gehoord. Zij had de borg laten niet geïnd en wij zijn zonder nadere inspectie afgereisd. Het appartement was op een mooie ligging.» Commento dal atraveo: Abbiamo inoltrato la recensione all'ufficio controllo qualità del Tour Operator.