Login
Tornare alla ricerca/all'elenco risultati
Alloggio nr. 422043

Appartamento per max. 4 persone
Žedno, Bua, Croazia

Questo appartamento non è al momento disponibile in prenotazione. Cercate invece delle alternative in Žedno, in Dalmazia o in Croazia.
  • Altre case vacanza
  • La Sua località
  • Altre località
L'appartamento si trova in Žedno. La località viene indicata sulla cartina. La posizione esatta dell'appartamento non viene indicata per motivi di discrezionalità. Riceverà però l'indirizzo esatto con i documenti di viaggio.
Non è disponibile alcuna descrizione su questo alloggio
* Se non indicato diversamente, l'alloggio non è privo di barriere architettoniche.

Condizioni generali di contratto del locatore

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider Holiday Home AG .

25% del prezzo d'affitto in caso di annullamento fino al 42° giorno prima dell'inizio del soggiorno
50% del prezzo d'affitto in caso di annullamento fino al 28° giorno prima dell'inizio del soggiorno
80% del prezzo d'affitto in caso di annullamento fino al 14° giorno prima dell'inizio del soggiorno
95% del prezzo d'affitto in caso di annullamento fino al 3° giorno prima dell'inizio del soggiorno
100% del prezzo d'affitto in caso di annullamento fino al 2° giorno prima dell'inizio del soggiorno
100% del prezzo d'affitto in caso di annullamento fino al giorno prima dell'inizio del soggiorno
100% del prezzo d'affitto in caso di annullamento nel giorno di partenza

.

Alcuni clienti hanno scritto questo sull'appartamento 

  • 1,0 su 5
    Cliente atraveo Beránek ha scritto
    il 16/07/2017 in ceco, periodo del viaggio: giugno 2017

    «Ubytování byla doslova katastrofa a po příjezdu nevěřil, že je vůbec ve 20 století možné nabízet něco takového k pobytu. Apartmán byl v nejnižším patře celého komplexu a člověk měl pocit, jako by bydlel ve sklepě ale to by nebylo nejhorší. WC mělo rozbitý systém splachování, kuchyň měla rozbité skříňky bez digestoře (ze zdi čouhali jen dráty) skříňky v kuchyni byli rozbité, stěny u kuchyňské linky byly špinavé a plotýnky a nádobí pro ohřev a úpravu jídla byly ve stavu, že bych měl strach, že pokud něco z toho nádobí použiji na úpravu jídla tak riskuji nějaké onemocnění. Postel byla rozbitá a za ní a vedle postele opadaná omítka a bylo patrné, že jsou zdi vlhké. Navíc byl v apartmánu nesnesitelný smrad, který se i kdyby apartmán vypadal lépe, nedal vydržet. To celé je uváděno jako vhodné pro ubytování s dětmi. Slovy nelze popsat tohle ubytování a je potřeba vidět na místě jak to s ubytováním ve skutečnosti je!!!
    Z fotek na Vašich stránkách tohle není patrné a proto jsem udělal svoje vlastní a budu tenhle apartmán u Vás reklamovat a požadovat vrácení peněz. Ještě ten den ikdyž byl po cestě opravdu hodně unavený jsem musel hledat náhradní ubytování a tím mě dovolená vyšla na dvojnásobek původní ceny. Bydlet ale 14 dnů v něčem takovém a s dítětem bych rozhodně nemohl a určitě nedoporučuji ani svobodným párům či bezdětným párům prostě nikomu.
    Můžete namítat, že jsem tohle mohl respektive měl hned řešit s Vaší společností. Za normálních okolností bych k tomu přistoupil ale v tomhle případě jsem měl strach jakou novou hrůzu bych od Vás dostal a raději si hledal něco sám a hlavně to pro mě bylo rychlejší než se snažit dovolat na vaše call centrum. Snažil jsme se o to již tady v ČR před dovolenou a na telefonu nebyl problém strávit 30m a na to po příjezdu a zjištění, že jsem bez ubytování neměl a potřeboval situaci řešit HNED a také byl opravdu hodně unavený po cestě kdy jsem jel vlastním autem a to řidiče hodně vyčerpá...» «Ubytování byla doslova katastrofa a po příjezdu nevěřil, že je vůbec ve 20 století možné nabízet něco takového k pobytu. Apartmán byl v nejnižším patře celého komplexu a člověk měl pocit, jako by bydlel ve sklepě ale to by nebylo nejhorší. WC mělo rozbitý systém splachování, kuchyň měla rozbité skříňky bez digestoře (ze zdi čouhali jen dráty) skříňky v kuchyni byli rozbité, stěny u kuchyňské linky byly špinavé a plotýnky a nádobí pro ohřev a úpravu jídla byly ve stavu, že bych měl strach, že pokud něco z toho nádobí použiji na úpravu jídla tak riskuji nějaké onemocnění. Postel byla rozbitá a za ní a vedle postele opadaná omítka a bylo patrné, že jsou zdi vlhké. Navíc byl v apartmánu nesnesitelný smrad, který se i kdyby apartmán vypadal lépe, nedal vydržet. To celé je uváděno jako vhodné pro ubytování s dětmi. Slovy nelze popsat tohle ubytování a je potřeba vidět na místě jak to s ubytováním ve skutečnosti je!!!
    Z fotek na Vašich stránkách tohle není patrné a proto jsem udělal svoje vlastní a budu tenhle apartmán u Vás reklamovat a požadovat vrácení peněz. Ještě ten den ikdyž byl po cestě opravdu hodně unavený jsem musel hledat náhradní ubytování a tím mě dovolená vyšla na dvojnásobek původní ceny. Bydlet ale 14 dnů v něčem takovém a s dítětem bych rozhodně nemohl a určitě nedoporučuji ani svobodným párům či bezdětným párům prostě nikomu.
    Můžete namítat, že jsem tohle mohl respektive měl hned řešit s Vaší společností. Za normálních okolností bych k tomu přistoupil ale v tomhle případě jsem měl strach jakou novou hrůzu bych od Vás dostal a raději si hledal něco sám a hlavně to pro mě bylo rychlejší než se snažit dovolat na vaše call centrum. Snažil jsme se o to již tady v ČR před dovolenou a na telefonu nebyl problém strávit 30m a na to po příjezdu a zjištění, že jsem bez ubytování neměl a potřeboval situaci řešit HNED a také byl opravdu hodně unavený po cestě kdy jsem jel vlastním autem a to řidiče hodně vyčerpá...» Commento dal atraveo: Abbiamo inoltrato la recensione all'ufficio controllo qualità del Tour Operator.