Login
Tornare alla ricerca/all'elenco risultati
Alloggio nr. 16003

Monolocale per max. 3 persone
Laroles, Sierra Nevada, (L'Alpujarra), Spagna

Questo monolocale non è al momento disponibile in prenotazione. Cercate invece delle alternative in Laroles, in Andalusia o in Spagna.
  • Altre case vacanza
  • La Sua località
  • Altre località
Il monolocale si trova in Laroles. La località viene indicata sulla cartina. La posizione esatta dell'alloggio non viene indicata per motivi di discrezionalità. Riceverà però l'indirizzo esatto con i documenti di viaggio.
Non è disponibile alcuna descrizione su questo alloggio
* Se non indicato diversamente, l'alloggio non è privo di barriere architettoniche.

Condizioni generali di contratto del locatore

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider HHD AG | Interhome .

10% del prezzo d'affitto in caso di annullamento fino al 43° giorno prima dell'inizio del soggiorno
50% del prezzo d'affitto in caso di annullamento fino al 29° giorno prima dell'inizio del soggiorno
80% del prezzo d'affitto in caso di annullamento fino al 2° giorno prima dell'inizio del soggiorno
100% del prezzo d'affitto in caso di annullamento nel giorno di partenza

.

Alcuni clienti hanno scritto questo sul monolocale 

  • 2,0 su 5
    Un cliente atraveo ha scritto
    il 12/10/2010 in olandese, periodo del viaggio: settembre 2010

    «Afspraak maken om de sleutel af te halen was erg lastig aangezien de dame aan de telefoon geen woord Engels spreekt. Uiteindelijk in het dorp voor de kerk gaan staan en 'Laroles Iglesia' gezegd. Na een paar minuten kwam er gelukkig iemand met de sleutel. Die reed mee naar het huisje, anders hadden we het waarschijnlijk niet gevonden. Het huisje ligt namelijk erg afgelegen in de bergen, je kunt er alleen via een heel smal paadje komen (wat je niet echt als 'weg' herkent); echt héél smal en steil omhoog. Het terras ligt op zich wel in de zon alleen het uitzicht wrodt grotendeels belemmerd door bomen vlak voor het terras. Er is een piekpklein keukentje met heel beperkt serviesgoed (wat een beetje kleeft). Verder wel genoeg ruimte voor 4 personen. Wij waren er eind september en toen was het zwembad al niet meer onderhouden: groen water!!» «Afspraak maken om de sleutel af te halen was erg lastig aangezien de dame aan de telefoon geen woord Engels spreekt. Uiteindelijk in het dorp voor de kerk gaan staan en 'Laroles Iglesia' gezegd. Na een paar minuten kwam er gelukkig iemand met de sleutel. Die reed mee naar het huisje, anders hadden we het waarschijnlijk niet gevonden. Het huisje ligt namelijk erg afgelegen in de bergen, je kunt er alleen via een heel smal paadje komen (wat je niet echt als 'weg' herkent); echt héél smal en steil omhoog. Het terras ligt op zich wel in de zon alleen het uitzicht wrodt grotendeels belemmerd door bomen vlak voor het terras. Er is een piekpklein keukentje met heel beperkt serviesgoed (wat een beetje kleeft). Verder wel genoeg ruimte voor 4 personen. Wij waren er eind september en toen was het zwembad al niet meer onderhouden: groen water!!» Commento dal atraveo: Wij hebben uw mening doorgestuurt aan de reisorganisatie voor de qualiteitcontrolle.