Login
Tornare alla ricerca/all'elenco risultati
Alloggio nr. 1285196

Villa per max. 10 persone
Tavarnelle Val di Pesa, Chianti, Italia

Questa villa non è al momento disponibile in prenotazione. Cercate invece delle alternative in Tavarnelle Val di Pesa, in Toscana o in Italia.
  • Altre case vacanza
  • La Sua località
  • Altre località
La villa si trova in Tavarnelle Val di Pesa. La località viene indicata sulla cartina. La posizione esatta dell'alloggio non viene indicata per motivi di discrezionalità. Riceverà però l'indirizzo esatto con i documenti di viaggio.
Su questo alloggio c'è una descrizione solo nella seguente lingua:
Historische Villa in Chianti Classico, Toscana.


Deze historische villa maakt deel uit van Poggio a Vento, een 12de-eeuws kasteel welke door de eeuwen is getransformeerd tot een typisch boerenhoeve. Gelegen op de top van een van de hoogste heuvels van het Chianti Classico gebied, en omgeven door wijn- en olijfgaarden en bossen, deze schitterende villa biedt zowel een oase van stilte evenals een adembenemend uitzicht op de heuvels van Chianti.

De ingang vanaf de binnenplaats is omsloten door een middeleeuwse gekanteelde muur, is in de grote eetzaal versierd met oude stenen open haard en wastafel.
Op de begane grond van ca. 100 m² bevinden zich twee slaapkamers; elk met eigen badkamer, betegeld met handgemaakte geglazuurde terracotta tegels.
De originele middeleeuwse keuken is voorzien van moderne apparatuur en wijd assortiment aan keukengerei.
Op de bovenste verdiepingvan ca. 100m² bevinden zich een grote woonkamer met satelliet-tv en twee grote slaapkamers, elk met eigen badkamer.
De gehele villa is ingericht met antiek meubilair, al vele generaties in famiiebezit.
Bij de villa behoort tevens een aangrenzend appartement van ca. 60 m2, met een aparte, eigen ingang en bestaande uit een woonkamer, een slaapkamer met badkamer, en een gezellige keuken.

De volledig omheinde tuin heeft een openlucht stenen terras met smeedijzeren stoelen en een grote tafel: de perfecte locatie voor een drankje of een al fresco diner. Het gezellige zwembad is omgeven door ligstoelen en parasols om heerlijjk buiten te kunnen ontspannen in de Toscaanse zon. De tuin biedt een prachtig uitzicht over de heuvels, vooral bij zonsondergang en in de latere avond wanneer de verlichting afkomstig van de omliggende dorpen en landhuizen een unieke, sprookjesachtige sfeer weergeven.

De laatste 500 meter van de toegansweg naar de villa is een onverhard, doch in goede staat.

De villa is gelegen in het hart van de Chianti. U kunt langs de wijngaarden wandelen, aan wijnproeverijen deelnemen, kloosters bezoeken of gewoon ontspannen bij het zwembad en genieten van het uitzicht. Badia a Passignano, een historisch klooster, ligt op slechts een paar minuten rijden met de auto. Hier
bestaat de mogelijkheid om van de Antinori wijn te genieten. Poggio a Vento is gunstig gelegen tussen Florence en Siena, wat het aantrekkelijk maakt om deze beide steden te kunnen bezichtigen en genieten!
* Se non indicato diversamente, l'alloggio non è privo di barriere architettoniche.

Condizioni generali di contratto del locatore

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider e-domizil AG .

20% del prezzo d'affitto in caso di annullamento fino al 61° giorno prima dell'inizio del soggiorno
50% del prezzo d'affitto in caso di annullamento fino al 35° giorno prima dell'inizio del soggiorno
80% del prezzo d'affitto in caso di annullamento fino al 2° giorno prima dell'inizio del soggiorno
95% del prezzo d'affitto in caso di annullamento nel giorno di partenza
Importo minimo EUR 40

.

Alcuni clienti hanno scritto questo sulla villa 

  • 4,0 su 5
    Cliente atraveo Niklas B ha scritto
    il 27/07/2019 in svedese, periodo del viaggio: luglio 2019

    «Läget är lite avsides (om än grannar finns), med fantastiskt vacker miljö. Huset är vid sidan om att vara mycket vackert rent fräscht och väl omhändertaget givet dess ålder. AC finns inte men fläktar + högt läge löser temperaturen tillfredsställande om man inte släpper in värme under dagen. Bra ytor för gemensamt umgänge inomhus och utomhus. Trädgård muromgärdad och känns privat trots grannar i hus runt omkring.

    En del utrustning är inte helt anpassad för fullt hus (10-11 personer): grill och vissa köksredskap möjligen något underdimensionerade.

    Vi hade problem pumpen vid ankomst, men värdinnan var mycket hjälpsam och löste raskt hantverkare som löste problemet.»