Přihlásit
zpět k hledání/seznamu výsledků
Objekt číslo 86819

Rekreační dům pro max. 6 osob
Vex, Rhonské údolí , Švýcarsko

Tento rekreační dům není v tomto okamžiku nabízen k rezervaci. Hledejte místo toho možnosti v Vex, v kantonu Valais nebo ve Švýcarsku.
  • Další rekreační domy
  • Vaše místo
  • Další místa
Rekreační dům se nachází v v Vex. Místo je zobrazeno na mapě. Přesná poloha ubytování není zobrazena z důvodu diskrétnosti. Přesnou adresu obdržíte s cestovními podklady.
K tomuto objektu není žádný popis k dispozici.
* Pokud není uvedeno jinak, není tento objekt bezbariérový.

Všeobecné obchodní podmínky nabízejícího

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider Belvilla AG .


.

To napsali zákaznící k rekreačnímu domu 

  • 4,0 z 5
    atraveo zákazník Rovers napsal
    dne 28.06.2010 v holandském jazyce, časové období cesty: červen 2010

    „Een leuk huis op een mooie locatie, een ruime tuin rondom het huis waar vooral de hond naar hartelust op het gras kon spelen, prachtig uitzicht over de bergen, een heel goed startpunt voor het maken van vele wandelingen.

    wat we misten was een wasmachine, de bedden waren redelijk, de matrassen zijn denken wij aan vervanging toe, de badkamer is klein maar alles is er wat je nodig hebt, geen luxe maar dat geeft niet.
    De koelkast is antiek, werkt wel maar is erg oud, verder was de inventaris zeer kompleet, prima meubels, al met al zeer tevreden.
    Er was niemand aanwezig toen wij bij het huis kwamen, pas in de loop van de 2e week kwam de sleutelbewaarder naar ons toe, dat zijn wij anders gewend.“