Přihlásit
zpět k hledání/seznamu výsledků
Objekt číslo 814529

Ateliér pro max. 0 osoby
Erding, Jižní Německo, (Bavorsko), Německo

Momentálně není možné rezervovat tento ateliér. Hledejte místo toho možnosti v Erding, v Bavorsku nebo v Německu.
  • Další rekreační domy
  • Vaše místo
  • Další místa
Ateliér se nachází v v Erding. Místo je zobrazeno na mapě. Přesná poloha ubytování není zobrazena z důvodu diskrétnosti. Přesnou adresu obdržíte s cestovními podklady.
K tomuto objektu není žádný popis k dispozici.
* Pokud není uvedeno jinak, není tento objekt bezbariérový.

Všeobecné obchodní podmínky nabízejícího

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider HHD AG | Interhome .

10% nájemní ceny při stornu až k 43. dni před příjezdem
50% nájemní ceny při stornu až k 29. dni před příjezdem
80% nájemní ceny při stornu až k 2. dni před příjezdem
100% nájemní ceny při stornování v den příjezdu

.

To napsali zákazníci k ateliéru 

  • 4,0 z 5
    Zákazník atraveo napsal
    dne 14.08.2012 v německém jazyce, časové období cesty: srpen 2012

    „Wohnung war ok, neu renoviert, ruhig und sehr geräumig.“

  • 3,0 z 5
    atraveo zákazník Egbert muller napsal
    dne 05.08.2012 v holandském jazyce, časové období cesty: červenec 2012

    „Interieur is matig wat betreft de stoelen, er staat een bank waar je niet op kunt zitten, de bedden zijn goed, de balkonstoelen zijn ongemakkelijk en er zijn er slechts twee. Inventaris in de keuken is goed. Er zou wat beter schoongemaakt kunnen worden, er zitten nogal wat spinnenwebben.De boerderij is nog in werking, dit wordt niet vermeld in de brochure, dus veel overlast van vliegen! Kinderen kunnen hier naar hartelust ravotten. De boer is bijzonder vriendelijk en altijd bereid vragen te beantwoorden!“ „Interieur is matig wat betreft de stoelen, er staat een bank waar je niet op kunt zitten, de bedden zijn goed, de balkonstoelen zijn ongemakkelijk en er zijn er slechts twee. Inventaris in de keuken is goed. Er zou wat beter schoongemaakt kunnen worden, er zitten nogal wat spinnenwebben.De boerderij is nog in werking, dit wordt niet vermeld in de brochure, dus veel overlast van vliegen! Kinderen kunnen hier naar hartelust ravotten. De boer is bijzonder vriendelijk en altijd bereid vragen te beantwoorden!“ Komentář od atraveo: Za účelem kontroly kvality jsme zaslali ohodnocení nabízejícímu.

  • 3,0 z 5
    atraveo zákazník Muller napsal
    dne 29.07.2012 v holandském jazyce, časové období cesty: červenec 2012

    „Heel ruim opgezet binnen. Doordat het een werkend boerenbedrijf is, is er veel overlast van vliegen, weinig insectenwering. Geen makkelijke stoelen en een bank waar je niet op kunt zitten. Buiten slechts 2 zeer ongemakkelijke stoelen en weinig plaats voor. 4 personen. Verder heb je alle vrijheid en is de boer een zeer vriendelijk persoon, die al je vragen weet te beantwoorden. Kinderen kunnen naar hartelust ravotten. Binnen zou het iets schoner kunnen, er waren nogal wat spinnenwebben en veel vliegenpoep. We hebben een goed verblijf gehad.“ „Heel ruim opgezet binnen. Doordat het een werkend boerenbedrijf is, is er veel overlast van vliegen, weinig insectenwering. Geen makkelijke stoelen en een bank waar je niet op kunt zitten. Buiten slechts 2 zeer ongemakkelijke stoelen en weinig plaats voor. 4 personen. Verder heb je alle vrijheid en is de boer een zeer vriendelijk persoon, die al je vragen weet te beantwoorden. Kinderen kunnen naar hartelust ravotten. Binnen zou het iets schoner kunnen, er waren nogal wat spinnenwebben en veel vliegenpoep. We hebben een goed verblijf gehad.“ Komentář od atraveo: Za účelem kontroly kvality jsme zaslali ohodnocení nabízejícímu.