Přihlásit
zpět k hledání/seznamu výsledků
Objekt číslo 777662

Rekreační dům pro max. 4 osoby
Fermanville, Normandie, (Val de Saire), Francie

Tento rekreační dům není v tomto okamžiku nabízen k rezervaci. Hledejte místo toho možnosti v Fermanville, v Normandii nebo ve Francii.
  • Další rekreační domy
  • Vaše místo
  • Další místa
Rekreační dům se nachází v v Fermanville. Místo je zobrazeno na mapě. Přesná poloha ubytování není zobrazena z důvodu diskrétnosti. Přesnou adresu obdržíte s cestovními podklady.
K tomuto objektu není žádný popis k dispozici.
* Pokud není uvedeno jinak, není tento objekt bezbariérový.

Všeobecné obchodní podmínky nabízejícího

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider Belvilla AG .


.

To napsali zákaznící k rekreačnímu domu 

  • 3,0 z 5
    Zákazník atraveo napsal
    dne 02.07.2012 v holandském jazyce, časové období cesty: červen 2012

    „Het huis ligt op een heuvel met spectaculair uitzicht op zee. Om het huis te bereiken moet je een aanzienlijke hoeveelheid treden beklimmen (niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn). De auto kan niet bij het huis geparkeerd worden. De inrichting is gezellig (TV is niet aangesloten). Het huis was schoon, maar de keuken+keukeninhoud had wel degelijk schoner afgeleverd kunnen worden. Het huis is geschikt voor 2 volwassenen en eventueel 2 kinderen. Een klein stukje verder heuvel op is een natuurgebied waar je kan wandelen en een bezoekje kan brengen aan de loslopende geiten. De eigenaar is erg vriendelijk.“ „Het huis ligt op een heuvel met spectaculair uitzicht op zee. Om het huis te bereiken moet je een aanzienlijke hoeveelheid treden beklimmen (niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn). De auto kan niet bij het huis geparkeerd worden. De inrichting is gezellig (TV is niet aangesloten). Het huis was schoon, maar de keuken+keukeninhoud had wel degelijk schoner afgeleverd kunnen worden. Het huis is geschikt voor 2 volwassenen en eventueel 2 kinderen. Een klein stukje verder heuvel op is een natuurgebied waar je kan wandelen en een bezoekje kan brengen aan de loslopende geiten. De eigenaar is erg vriendelijk.“ Komentář od atraveo: Za účelem kontroly kvality jsme zaslali ohodnocení nabízejícímu.