Přihlásit
zpět k hledání/seznamu výsledků
Objekt číslo 632042

Ateliér pro max. 0 osoby
Broadford, Ostrov Skye, Velká Británie

Momentálně není možné rezervovat tento ateliér. Hledejte místo toho možnosti v Broadford, ve Skotsku nebo ve Velké Británii.
  • Další rekreační domy
  • Vaše místo
  • Další místa
Ateliér se nachází v v Broadford. Místo je zobrazeno na mapě. Přesná poloha ubytování není zobrazena z důvodu diskrétnosti. Přesnou adresu obdržíte s cestovními podklady.
K tomuto objektu není žádný popis k dispozici.
* Pokud není uvedeno jinak, není tento objekt bezbariérový.

Všeobecné obchodní podmínky nabízejícího

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider HHD AG | Interhome .

10% nájemní ceny při stornu až k 43. dni před příjezdem
50% nájemní ceny při stornu až k 29. dni před příjezdem
80% nájemní ceny při stornu až k 2. dni před příjezdem
100% nájemní ceny při stornování v den příjezdu

.

To napsali zákazníci k ateliéru 

  • 5,0 z 5
    Zákazník atraveo napsal
    dne 03.10.2017 v německém jazyce, časové období cesty: září 2017

    „Das Cottage ist absolut perfekt. Wir hatten einen wunderbaren Aufenthalt.“

  • 2,0 z 5
    Zákazník atraveo napsal
    dne 27.08.2017 v německém jazyce, časové období cesty: červen 2017

    „sehr empfehlenswert.“ „sehr empfehlenswert.“ Komentář od atraveo: Za účelem kontroly kvality jsme zaslali ohodnocení nabízejícímu.

  • 3,0 z 5
    atraveo zákazník Helene napsal
    dne 04.07.2016 v holandském jazyce, časové období cesty: červen 2016

    „De cottage is authentiek Schots, heel erg leuk en met een prachtig uitzicht! Ondanks dat de cottage direct aan de doorgaande weg van Skye ligt, is er binnen geen overlast van het verkeer. In de tuin is het verkeer aanwezig. Voor wat betreft het interieur is de smaak heel persoonlijk. Ondanks dat er huisdieren mogen verblijven, is de cottage schoon, maar het ruikt wel. De huiseigenaar is heel vriendelijk en gastvrij. De locatie van de cottage (Luib) is centraal dus een prima plek om van daar uit amazing Skye te ontdekken. De plaats Broadford, die de dichtstbijzijnde supermarkt heeft, stelt niet veel voor. De supermarkt is prima. Portree is als plaatsje gezelliger. Een nadeel is dat er in en bij de cottage geen telefoon- en internetbereik is. De prijs/kwaliteitverhouding is aan de hoge kant.“ „De cottage is authentiek Schots, heel erg leuk en met een prachtig uitzicht! Ondanks dat de cottage direct aan de doorgaande weg van Skye ligt, is er binnen geen overlast van het verkeer. In de tuin is het verkeer aanwezig. Voor wat betreft het interieur is de smaak heel persoonlijk. Ondanks dat er huisdieren mogen verblijven, is de cottage schoon, maar het ruikt wel. De huiseigenaar is heel vriendelijk en gastvrij. De locatie van de cottage (Luib) is centraal dus een prima plek om van daar uit amazing Skye te ontdekken. De plaats Broadford, die de dichtstbijzijnde supermarkt heeft, stelt niet veel voor. De supermarkt is prima. Portree is als plaatsje gezelliger. Een nadeel is dat er in en bij de cottage geen telefoon- en internetbereik is. De prijs/kwaliteitverhouding is aan de hoge kant.“ Komentář od atraveo: Za účelem kontroly kvality jsme zaslali ohodnocení nabízejícímu.

  • 4,0 z 5
    atraveo zákazník Bernhard napsal
    dne 12.08.2013 v německém jazyce, časové období cesty: červenec 2013

    „Das Haus befindet sich an einer wunderbaren Lage, direkt an einer Meerzunge mit einem schönen, gepflegtem Garten. Im Innern findet man alles was man braucht. Küchen und Badausstattung für dieses Preisniveau empfinde ich als sehr gut. Der einzige kleine Minuspunkt war die nahe gelegene, in der Hauptsaison doch eher stark befahrenen Straße, gleich hinter dem Haus.“