Přihlásit
zpět k hledání/seznamu výsledků
Objekt číslo 609361

Ateliér pro max. 0 osoby
Ojén, Španělsko vnitrozemí, (Pobřeží Costa del Sol), Španělsko

Momentálně není možné rezervovat tento ateliér. Hledejte místo toho možnosti v Ojén, v Andalusii nebo ve Španělsku.
  • Další rekreační domy
  • Vaše místo
  • Další místa
Ateliér se nachází v v Ojén. Místo je zobrazeno na mapě. Přesná poloha ubytování není zobrazena z důvodu diskrétnosti. Přesnou adresu obdržíte s cestovními podklady.
K tomuto objektu není žádný popis k dispozici.
* Pokud není uvedeno jinak, není tento objekt bezbariérový.

Všeobecné obchodní podmínky nabízejícího

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider Novasol AS .

25% nájemní ceny při stornu až k 70. dni před příjezdem
90% nájemní ceny při stornu až k dni před příjezdem
90% nájemní ceny při stornování v den příjezdu
Minimální částka EUR 95

.

To napsali zákazníci k ateliéru 

  • 3,0 z 5
    Zákazník atraveo napsal
    dne 26.07.2014 v holandském jazyce, časové období cesty: červenec 2014

    „faciliteiten erg beperkt, de ligging is prima. Het appartement was niet schoon te noemen, we moesten zelf eerst nog schoonmaaktwerkzaamheden doen evenals het feit dat het bestek niet schoon aanwezig was en waarover de eigenaresse is geïnformeerd maar zij heeft daarop niet gereageerd. Ook meerdere gebreken in het appartement omdat zaken gewoon niet hersteld zijn (kraan in de eenpersoons badkamer was niet te gebruiken omdat de hendel er los op zat, toiletbril lag los en de onderdorpel van het aanrecht viel steeds naar beneden als je de afwasmachine opende of sloot. Ook lekkages bij beide douches.
    Ook is de eigenaresse niet ingegaan op de mededeling dat wij de volgende dag vroeg moesten vertrekken naar het vliegveld van Malage. Niets gehoord. Zij had de borg laten niet geïnd en wij zijn zonder nadere inspectie afgereisd. Het appartement was op een mooie ligging.“ „faciliteiten erg beperkt, de ligging is prima. Het appartement was niet schoon te noemen, we moesten zelf eerst nog schoonmaaktwerkzaamheden doen evenals het feit dat het bestek niet schoon aanwezig was en waarover de eigenaresse is geïnformeerd maar zij heeft daarop niet gereageerd. Ook meerdere gebreken in het appartement omdat zaken gewoon niet hersteld zijn (kraan in de eenpersoons badkamer was niet te gebruiken omdat de hendel er los op zat, toiletbril lag los en de onderdorpel van het aanrecht viel steeds naar beneden als je de afwasmachine opende of sloot. Ook lekkages bij beide douches.
    Ook is de eigenaresse niet ingegaan op de mededeling dat wij de volgende dag vroeg moesten vertrekken naar het vliegveld van Malage. Niets gehoord. Zij had de borg laten niet geïnd en wij zijn zonder nadere inspectie afgereisd. Het appartement was op een mooie ligging.“ Komentář od atraveo: Za účelem kontroly kvality jsme zaslali ohodnocení nabízejícímu.