Přihlásit
zpět k hledání/seznamu výsledků
Objekt číslo 608814

Ateliér pro max. 0 osoby
Sant'Onofrio, Sicílie, (Provincie Palermo), Itálie

Momentálně není možné rezervovat tento ateliér. Hledejte místo toho možnosti v Sant'Onofrio, na Sicílii nebo v Itálii.
  • Další rekreační domy
  • Vaše místo
  • Další místa
Ateliér se nachází v v Sant'Onofrio. Místo je zobrazeno na mapě. Přesná poloha ubytování není zobrazena z důvodu diskrétnosti. Přesnou adresu obdržíte s cestovními podklady.
K tomuto objektu není žádný popis k dispozici.
* Pokud není uvedeno jinak, není tento objekt bezbariérový.

Všeobecné obchodní podmínky nabízejícího

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider Novasol AS .

25% nájemní ceny při stornu až k 70. dni před příjezdem
90% nájemní ceny při stornu až k dni před příjezdem
90% nájemní ceny při stornování v den příjezdu
Minimální částka EUR 95

.

To napsali zákazníci k ateliéru 

  • 2,0 z 5
    Zákazník atraveo napsal
    dne 09.08.2015 v holandském jazyce, časové období cesty: červenec 2015

    „Mooi ruim huis, redelijk koel zonder airco. Het toch al zeer kleine bad heeft vervelende "openingstijden". Alleen van 09:00 tot 13:00 en van 16:00 tot 19:00. Strookt niet met de tijden dat je een lekkere "duik" wilt nemen. De eigenaar woont boven en is niet echt vriendelijk en geeft het gevoel dat hij je ieder moment in de gaten houdt. Goede uitvalbasis voor Palermo, Monreal en Cefalu.“ „Mooi ruim huis, redelijk koel zonder airco. Het toch al zeer kleine bad heeft vervelende "openingstijden". Alleen van 09:00 tot 13:00 en van 16:00 tot 19:00. Strookt niet met de tijden dat je een lekkere "duik" wilt nemen. De eigenaar woont boven en is niet echt vriendelijk en geeft het gevoel dat hij je ieder moment in de gaten houdt. Goede uitvalbasis voor Palermo, Monreal en Cefalu.“ Komentář od atraveo: Za účelem kontroly kvality jsme zaslali ohodnocení nabízejícímu.

  • 3,0 z 5
    Zákazník atraveo napsal
    dne 08.08.2015 v holandském jazyce, časové období cesty: červenec 2015

    „Schoon huis, wel iets afgelegen maar rustig. Helaas waren er tijden aan gegeven dat je mocht zwemmen, van 9-13.00 en van 16.00-19.00. Net niet op de tijden dat wij wilden omdat we veel zijn gaan bezoeken. De eigenaar houdt alles goed in de gaten, hij woont boven het appartement. Goede uitvalbasis om naar Palermo en Cefalu te gaan. Bedden zakten door.
    Steile toegang naar huis.“ „Schoon huis, wel iets afgelegen maar rustig. Helaas waren er tijden aan gegeven dat je mocht zwemmen, van 9-13.00 en van 16.00-19.00. Net niet op de tijden dat wij wilden omdat we veel zijn gaan bezoeken. De eigenaar houdt alles goed in de gaten, hij woont boven het appartement. Goede uitvalbasis om naar Palermo en Cefalu te gaan. Bedden zakten door.
    Steile toegang naar huis.“ Komentář od atraveo: Za účelem kontroly kvality jsme zaslali ohodnocení nabízejícímu.