Přihlásit
zpět k hledání/seznamu výsledků
Objekt číslo 299028

Ateliér pro max. 4 osoby
Winterberg-Mollseifen, Sauerland, (Winterberg a okolí), Německo

Momentálně není možné rezervovat tento ateliér. Hledejte místo toho možnosti v Winterberg-Mollseifen, v oblasti Sauerland nebo v Německu.
  • Další rekreační domy
  • Vaše místo
  • Další místa
Ateliér se nachází v v Winterberg-Mollseifen. Místo je zobrazeno na mapě. Přesná poloha ubytování není zobrazena z důvodu diskrétnosti. Přesnou adresu obdržíte s cestovními podklady.
K tomuto objektu není žádný popis k dispozici.
* Pokud není uvedeno jinak, není tento objekt bezbariérový.

Všeobecné obchodní podmínky nabízejícího

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider Belvilla AG .


.

To napsali zákazníci k ateliéru 

  • 2,0 z 5
    atraveo zákazník gast napsal
    dne 23.07.2011 v holandském jazyce, časové období cesty: červenec 2011

    „Huis is groot genoeg, maar helaas was het toilet vuil en ook onder de bedden lag stof van weken. De eigenaar was bij aankomst niet aan wezig en ook het weekend erop niet. Geen uitleg over b.v het afval en in het appartent geen stofzuiger of zwabber. Dit is echter wel nodig als je twee weken blijft met een hond. In de gezaamlijke tuin waren de tuinmeubels nog gestapeld en vies ,dus je moet eerst zelf alles reinigen voor je het kan gebruiken. Ook de andere gasten hadden in de eerste week de eigenaar nog niet gesproken.“ „Huis is groot genoeg, maar helaas was het toilet vuil en ook onder de bedden lag stof van weken. De eigenaar was bij aankomst niet aan wezig en ook het weekend erop niet. Geen uitleg over b.v het afval en in het appartent geen stofzuiger of zwabber. Dit is echter wel nodig als je twee weken blijft met een hond. In de gezaamlijke tuin waren de tuinmeubels nog gestapeld en vies ,dus je moet eerst zelf alles reinigen voor je het kan gebruiken. Ook de andere gasten hadden in de eerste week de eigenaar nog niet gesproken.“ Komentář od atraveo: Wij hebben uw mening doorgestuurt aan de reisorganisatie voor de qualiteitcontrolle.