Přihlásit
zpět k hledání/seznamu výsledků
Objekt číslo 193709

Rekreační dům pro max. 5 osob
Gautestad, Jižní Norsko, (Sørlandet), Norsko

Tento rekreační dům není v tomto okamžiku nabízen k rezervaci. Hledejte místo toho možnosti v Gautestad, v jižním Norsku nebo v Norsku.
  • Další rekreační domy
  • Vaše místo
  • Další místa
Rekreační dům se nachází v v Gautestad. Místo je zobrazeno na mapě. Přesná poloha ubytování není zobrazena z důvodu diskrétnosti. Přesnou adresu obdržíte s cestovními podklady.
K tomuto objektu není žádný popis k dispozici.
* Pokud není uvedeno jinak, není tento objekt bezbariérový.

Všeobecné obchodní podmínky nabízejícího

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider DanCenter A/S .

Při stornu vznikne manipulační poplatek ve výši EUR 65.

0% nájemní ceny při stornu až k 35. dni před příjezdem
80% nájemní ceny při stornu až k dni před příjezdem
100% nájemní ceny při stornování v den příjezdu
Minimální částka EUR 65

.

To napsali zákaznící k rekreačnímu domu 

  • 1,0 z 5
    atraveo zákazník Fam. Roesgaard napsal
    dne 09.08.2011 v dánském jazyce, časové období cesty: červenec 2011

    „det var svært at finde nøglen ved ankomst.Mere nøjagtig beskrivelse vil være en fordel.
    Huset var beskidt, køleskabet måtte rengøres før vi kunne tage det i brug ligeledes komfuret. Radiatoren ved komfuret var overfyldt med gamle strint fra tidligere madlavning. Fodlister og stikkontakter var meget støvet og fedtede ligeledes køkkendøren. Ruderne var fyldt med fedtede fingre.
    Vandet i huset var helt gult så vi ikke kunne bruge det til madlavning, vandet koster også kun den nette sum af 50 kr for 5 l deroppe så vi fandt en tankstation 17 km fra huset hvor vi kunne " låne" lidt rent vand desuden gik vandpumpen i stå på 5 dagen så vi ikke kunne tage et bad og bruge toilettet. fik dog fat i ejeren til at ordne det dagen efter. Afløbet fra køkkenvasken var utæt så der løb vand ud over hele gulvet og vi måtte finde en løsning så det kunne holde tæt.“ „det var svært at finde nøglen ved ankomst.Mere nøjagtig beskrivelse vil være en fordel.
    Huset var beskidt, køleskabet måtte rengøres før vi kunne tage det i brug ligeledes komfuret. Radiatoren ved komfuret var overfyldt med gamle strint fra tidligere madlavning. Fodlister og stikkontakter var meget støvet og fedtede ligeledes køkkendøren. Ruderne var fyldt med fedtede fingre.
    Vandet i huset var helt gult så vi ikke kunne bruge det til madlavning, vandet koster også kun den nette sum af 50 kr for 5 l deroppe så vi fandt en tankstation 17 km fra huset hvor vi kunne " låne" lidt rent vand desuden gik vandpumpen i stå på 5 dagen så vi ikke kunne tage et bad og bruge toilettet. fik dog fat i ejeren til at ordne det dagen efter. Afløbet fra køkkenvasken var utæt så der løb vand ud over hele gulvet og vi måtte finde en løsning så det kunne holde tæt.“ Komentář od atraveo: Vi har videregivet din vurdering til kvalitetskontrol hos arrangøren.