Přihlásit
zpět k hledání/seznamu výsledků
Objekt číslo 17034

Ateliér pro max. 0 osoby
Pornic, Pays de la Loire, (Pobřeží departementu Loire-Atlantique), Francie

Momentálně není možné rezervovat tento ateliér. Hledejte místo toho možnosti v Pornic, v Pays de la Loire nebo ve Francii.
  • Další rekreační domy
  • Vaše místo
  • Další místa
Ateliér se nachází v v Pornic. Místo je zobrazeno na mapě. Přesná poloha ubytování není zobrazena z důvodu diskrétnosti. Přesnou adresu obdržíte s cestovními podklady.
K tomuto objektu není žádný popis k dispozici.
* Pokud není uvedeno jinak, není tento objekt bezbariérový.

Všeobecné obchodní podmínky nabízejícího

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider HHD AG | Interhome .

10% nájemní ceny při stornu až k 43. dni před příjezdem
50% nájemní ceny při stornu až k 29. dni před příjezdem
80% nájemní ceny při stornu až k 2. dni před příjezdem
100% nájemní ceny při stornování v den příjezdu

.

To napsali zákazníci k ateliéru 

  • 3,0 z 5
    Zákazník atraveo napsal
    dne 05.08.2013 v holandském jazyce, časové období cesty: červenec 2013

    „Het huisje is goed gelegen, dicht bij zee.Wel jammer dat het iets verder ligt van het dorp en de weg daar naartoe niet echt uitnodigt tot wandelen. 's avonds tot in het centrum wandelen is niet echt een optie. Fietsen zou wel een optie zijn.Het huisje op zich heeft alles wat nodig is, is proper en net.Het is wel kleiner als verwacht.Wanneer de slaapbank uitgeklapt staat is er nog weinig ruimte over in de leefruimte. Wanneer beide slaapbanken die voorhanden zijn uitgeklapt zijn, is het een beetje puzzelwerk...
    Het dagelijks opklappen en opmaken van de slaapbank is een beetje een domper.Het huisje zou, naar mijn mening correcter omschreven worden onder de term "studio met tuin". De prijs is zeker voldoende hoog.Het reserveren, afhalen van sleutel, vertrek, ... was allemaal zeer in orde. Hier zijn we erg tevreden over. Dit ging op een aangename en vlotte manier.Ook het welkomstgeschenk is zeker een positief punt in onze ogen!“ „Het huisje is goed gelegen, dicht bij zee.Wel jammer dat het iets verder ligt van het dorp en de weg daar naartoe niet echt uitnodigt tot wandelen. 's avonds tot in het centrum wandelen is niet echt een optie. Fietsen zou wel een optie zijn.Het huisje op zich heeft alles wat nodig is, is proper en net.Het is wel kleiner als verwacht.Wanneer de slaapbank uitgeklapt staat is er nog weinig ruimte over in de leefruimte. Wanneer beide slaapbanken die voorhanden zijn uitgeklapt zijn, is het een beetje puzzelwerk...
    Het dagelijks opklappen en opmaken van de slaapbank is een beetje een domper.Het huisje zou, naar mijn mening correcter omschreven worden onder de term "studio met tuin". De prijs is zeker voldoende hoog.Het reserveren, afhalen van sleutel, vertrek, ... was allemaal zeer in orde. Hier zijn we erg tevreden over. Dit ging op een aangename en vlotte manier.Ook het welkomstgeschenk is zeker een positief punt in onze ogen!“ Komentář od atraveo: Za účelem kontroly kvality jsme zaslali ohodnocení nabízejícímu.