Přihlásit
zpět k hledání/seznamu výsledků
Objekt číslo 1299905

Rekreační dům pro max. 10 osob
Nybrostrand, Schonen, (Pobřeží Skåne ), Švédsko

Tento rekreační dům není v tomto okamžiku nabízen k rezervaci. Hledejte místo toho možnosti v Nybrostrand, v jižním Švédsku nebo ve Švédsku.
  • Další rekreační domy
  • Vaše místo
  • Další místa
Rekreační dům se nachází v v Nybrostrand. Místo je zobrazeno na mapě. Přesná poloha ubytování není zobrazena z důvodu diskrétnosti. Přesnou adresu obdržíte s cestovními podklady.
K tomuto objektu je k dispozici popis pouze v následujících jazycích:
Älteres Ferienhaus mit phantastischer Aussicht auf das Meer. Seine Lage ist abgeschieden, das Grundstück reicht an die Mündung des Flussen Nybroån ins Meer. Der Balkon hat Gartenmöbeln und bietet Aussicht auf Meer. Zum Badestrand sind es 300 m. Besuchen Sie das Zentrum von Ystad und erleben Sie den mittelalterlichen Stadtkern.

Haustier erlaubt

Nichtraucher Ferienhaus: Das Rauchen ist in diesem Ferienhaus oder dieser Ferienwohnung nicht gestattet. Dies bedeutet nicht, dass im Ferienhaus nicht geraucht wurde.


 - Haus Typ: Ferienhaus (110 m2)

 - Isolierung: Teilweise isoliert

 - Gartenmöbel

 - Parkplatz a.d. Grund/kostenlos (1 spaces)

 - Grill

 - Küche: warmes / kaltes Wasser

 - Kühlschrank

 - Dunstabzugshaube: Dunstabzug

 - Kaffeemaschine

 - Mikrowelle

 - Spülmaschine: Geschirrspüler

 - TV Gerät: 1 TV

 - Kaminofen

 - Extra Kosten inklusive: Stromkosten inkl. ganzjährig

 - Angeln: Bach/Fluss, Angellizenz pro Person/Tag

 - Aussicht 1: Meerblick

 - Haustiere: Ja (2)

 - Bitte beachten Sie: Jugendgruppen nicht zugelassen, Institutionen nicht zugelassen, Nur für Ferienaufenthalte

 - In der Umgebung: Golfplatz

 - Entfernung nächster Flughafen: MMX

 - Konzepte: Nichtraucher-Haus
* Pokud není uvedeno jinak, není tento objekt bezbariérový.

Všeobecné obchodní podmínky nabízejícího

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider Novasol AS .

25% nájemní ceny při stornu až k 70. dni před příjezdem
90% nájemní ceny při stornu až k dni před příjezdem
90% nájemní ceny při stornování v den příjezdu
Minimální částka EUR 95

.

To napsali zákaznící k rekreačnímu domu 

  • 3,0 z 5
    Zákazník atraveo napsal
    dne 29.07.2019 v holandském jazyce, časové období cesty: červenec 2019

    „ligging is voor ons perfect. rustig en in de natuur. het is een visserslokaal en dat zie je direct, maar stoorde ons niet. het comfort voldoet maar kan beter. de keuken heeft alles wat nodig is al zouden er wel wat meer kookpotten mogen zijn , zeker als je zoals wij met 9 personen zijn .wat betreft de netheid van de lokalen . moeilijk geval ,als ik zie wat ik moet betalen voor het reiniging moet het perfect zijn.dat was het zeker niet. spinnenweb aan raam in keuken , vuile oven enz. een heleboel kleine zaken waar met te leven is. maar dat de prijs voor reinigen zo hoog is raad ik aan om dit niet bij te boeken, het is voor de volgende dat het gebeurt. ik veronderstel dat de vorige huurders zelf die taak uitgevoerd hebben en er geen controle is. Dit gezegd zijnde zou ik direct terug gaan . snel aan zee ,supermarkten op 10 min.
    voor iedereen die van rust en water houd . zelfs de honden waren er thuis.“ „ligging is voor ons perfect. rustig en in de natuur. het is een visserslokaal en dat zie je direct, maar stoorde ons niet. het comfort voldoet maar kan beter. de keuken heeft alles wat nodig is al zouden er wel wat meer kookpotten mogen zijn , zeker als je zoals wij met 9 personen zijn .wat betreft de netheid van de lokalen . moeilijk geval ,als ik zie wat ik moet betalen voor het reiniging moet het perfect zijn.dat was het zeker niet. spinnenweb aan raam in keuken , vuile oven enz. een heleboel kleine zaken waar met te leven is. maar dat de prijs voor reinigen zo hoog is raad ik aan om dit niet bij te boeken, het is voor de volgende dat het gebeurt. ik veronderstel dat de vorige huurders zelf die taak uitgevoerd hebben en er geen controle is. Dit gezegd zijnde zou ik direct terug gaan . snel aan zee ,supermarkten op 10 min.
    voor iedereen die van rust en water houd . zelfs de honden waren er thuis.“ Komentář od atraveo: Za účelem kontroly kvality jsme zaslali ohodnocení nabízejícímu.