Přihlásit
zpět k hledání/seznamu výsledků
Objekt číslo 1239584

Rekreační dům pro max. 6 osob
Città del Mare - Perla Del Golfo, Sicílie, (Palermo a okolí), Itálie

Tento rekreační dům není v tomto okamžiku nabízen k rezervaci. Hledejte místo toho možnosti v Città del Mare - Perla Del Golfo, na Sicílii nebo v Itálii.
  • Další rekreační domy
  • Vaše místo
  • Další místa
Rekreační dům se nachází v v Città del Mare - Perla Del Golfo. Místo je zobrazeno na mapě. Přesná poloha ubytování není zobrazena z důvodu diskrétnosti. Přesnou adresu obdržíte s cestovními podklady.
19082071C225523
* Pokud není uvedeno jinak, není tento objekt bezbariérový.

Všeobecné obchodní podmínky nabízejícího

Cancellation ist possible according to the general terms and conditions of the provider Novasol AS .

25% nájemní ceny při stornu až k 70. dni před příjezdem
90% nájemní ceny při stornu až k dni před příjezdem
90% nájemní ceny při stornování v den příjezdu
Minimální částka EUR 95

.

To napsali zákaznící k rekreačnímu domu 

  • 4,0 z 5
    atraveo zákazník Lise Høj napsal
    dne 29.07.2017 v dánském jazyce, časové období cesty: červenec 2017

    „Huset er fuldstændig lige så charmerende som på billederne, og alt i huset virker; både aircondition, bad og køkken var helt som de skulle være. I den ene stue står desuden et kæmpe køleskab, med stor fryser i. Så det er intet problem at handle ind til nogle dage og købe is til fryseren:-)
    Alt er velholdt, både inde og ude, og der er rent og pænt alle vegne. Manden der passer huset for ejeren, kom ca hver anden dag og fejede terrasserne, vandede den smukke have og sørgede for at affaldsspandene blev tømt. Han er meget diskret, og er på ingen måde i vejen eller påtrængende. Tværtimod er det lækkert at kunne gå på rene terrasserne og at der er velholdt omkring poolen. Poolen er ren og vandet fint og klart, uden for meget klor.
    Det allerbedste ved huset er den helt fantastiske udsigten over bugten, hvor solen går ned over havet.
    Ejeren, en sød ældre dame, taler ikke engelsk, kun italiensk. Det samme gælder for manden der passer huset. Men med google translate klarede vi sprog problemerne, og de er begge venlige og hjælpsomme mennesker.
    Huset er lidt svært at finde ud fra beskrivelsen fra novasol. Det er ikke en grøn dør med hus nummer 8 man skal finde! Derimod skal man finde en grøn port, med husnummer 18. Ved siden af er der en hel del postkasser. Porten åbnes og lukkes med fjern betjening man kan have med i sin bil.
    Det er helt klart et hus vi meget gerne vender tilbage til. Vi havde den mest fantastiske ferie :-)“

  • 5,0 z 5
    atraveo zákazník Anna napsal
    dne 12.06.2017 ve švédském jazyce, časové období cesty: květen 2017

    „Huset ligger fantastiskt vackert, med underbar utsikt. Lugnt område utan trafik. Huset och hela trädgården är vacker och välutrustad. Det negativa är att köket är lite svårt att arbeta i med kyl och frys i ett annat rum och diskmaskin i ett 3:e. Diskmaskinen får inte disken ren- rek att skölja disken noga innan. Finns mycket myggor och "myggkontakter" rekommenderas.Tror att det stod i översättningen att det fanns trappa ner till sandstrand, men inte till sandstrand utan direkt ner i havet.“